Informācija presei Jēkabpils novads
Rīgas iela Jēkabpilī pie Krustpils pils

Pirmdien, 20.decembrī
domes vadības sanāksmes par novada teritorijā veicamajiem pašvaldības aktuālajiem darbiem;

domes priekšsēdētāja vietnieks Alfons Žuks un Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa attālināti piedalīsies sanāksmē ar Nacionālās kultūras mantojuma pārvaldi. Sarunas notiks par kultūras pieminekļu aizsardzības sistēmas pārmaiņām.

Otrdien, 21.decembrī
domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis attālināti, MS TEAMS platformā, piedalīsies Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padomes sēdē. Darba kārtībā izskatīs jautājumus par Zemgales plānošanas reģiona attīstības programmas 2021 – 2027.gadam un Stratēģiskā ietekmes uz vide novērtējuma apstiprināšanu, par Zemgales plānošanas reģiona Mobilitātes plāna 2021 – 2030.gadam apstiprināšanu, par grozījumiem Zemgales plānošanas reģiona 2021. gada budžetā, par pārstāvja deleģēšanu Autoceļu attīstības padomē, tiks sniegta informācija par pasākumu “Nākamā pietura Zemgale”, kā arī izskatīti citi jautājumi;

priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars veiks projektējamo ielu apsekošanu Jēkabpils novadā;

domes priekšsēdētāja vietnieks Alfons Žuks apmeklēs seniorus dienas centrā “Kopā būt”Jēkabpilī, lai pārrunātu centra aktualitātes.

Trešdien, 22.decembrī
Domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības organizētajā sanāksmē, kurā paredzēta tikšanās ar veselības ministru Danielu Pavļutu (attālināti, MS Teams platformā). Sanāksmē piedalīsies arī Nacionālā veselības dienesta (NVD) Vakcinācijas projekta nodaļas vadība. Sanāksmes darba kārtībā plānots pārrunāt šādus jautājumus: ziņojums par vakcinācijas gaitu; pašvaldību iesaiste vakcinācijas procesa organizēšanā 2021.gadā; pašvaldību nozīme un iesaiste vakcinācijas procesa organizēšanā 2022.gadā;


Jēkabpils Sporta hallē domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis un biedrības “R.Laviņa sporta studija” pārstāvis parakstīs deleģēšanas līgumu starp Jēkabpils novada pašvaldību un biedrību “R.Laviņa sporta studija” . Deleģēšanas līgums paredz, ka pašvaldība biedrībai deleģē nodrošināt hokeja apmācību, kā arī vadīt hokeja nodarbības /apmācības Jēkabpils novadā dzīvojošajiem  bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem, popularizējot Jēkabpils novada sportistu veikumu hokeju.

22.decembrī
notiks izbraukuma vakcinācija Jēkabpils pilsētā, kad mediķi apmeklēs iepriekš pieteiktos seniorus Jaunā, Draudzības aleja, Nameja, Viestura, Viesītes ielās. 22.decembrī būs iespēja vakcinēties arī brīvās rindas kārtībā, bez iepriekšējas pieteikšanās:

no plkst. 11.30 Draudzības alejā 19, Jēkabpilī, stāvlaukumā pie veikala "mini top",

no plkst. 14.00 Nākotnes ielā 2, Jēkabpilī, stāvlaukumā pie tirdzniecības centra “AURA”.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un potēšanas pase (ja tāda ir).

Ceturtdien, 23. decembrī
plkst.10.00 notiks novada domes sēde (attālināti);

Informācijai!

24.decembrī plkst.18.00 Vidusdaugavas TV tiks translēts Ziemassvētku dievkalpojums no Krustpils Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīcas.

 

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību nodaļa