Daugava pie Jēkabpils

Pirmdien, 6.decembrī
domes vadības sanāksmes par novada teritorijā veicamajiem pašvaldības aktuālajiem darbiem;

domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis sasaucis sanāksmi ar atbildīgo dienestu pārstāvjiem par ielu tīrīšanu un uzturēšanu ziemas periodā.

Otrdien, 7.decembrī
plkst. 10.00 domes priekšsēdētāja vietnieks Alfons Žuks sasaucis darba grupas sēdi par jauno Jēkabpils novada ģerboni (attālināti ZOOM).

Trešdien, 8.decembrī
plkst.13.00 Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Veselības un sociālo jautājumu komitejas sēdē;

plkst. 14.00 domes priekšsēdētāja vietnieks Alfons Žuks un komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa kopā ar kultūras pārvaldes pārstāvjiem piedalīsies Dziesmu svētku organizēšanas darba grupas sanāksmē.

Ceturtdien, 9. decembrī
plkst.10.00 Finanšu komitejas sēde;

plkst.10.00 Salas kultūras namā sāksies tūrisma speciālistu apmācības par Strūves ģeodēziskā loka vēsturi un zinātniskiem sasniegumiem. Apmācības norisināsies Latvijas Lietuvas programmas projekta "STRUVE" laikā un nodarbībās piedalīsies Anīkšču reģionālā parka direkcijas speciālisti no Lietuvas, bijušā Salas novada un Jēkabpils novada pašvaldības speciālisti, kuri strādā tūrisma jomā. Apmācības vadīs Rīgas Tehniskās universitātes un Biznesa augstskolas  “Turība”  pasniedzēji un mācību mērķis ir palielināt tūrisma speciālistu zināšanas par Strūves ģeodēziskā loka vēsturi un zinātniskajiem sasniegumiem projektā iesaistītajiem partneriem Latvijā un Lietuvā, lai varētu sagatavoties tūrisma kampaņai “Izpēti Strūves ģeodēzisko loku!”.

Piektdien, 10.decembrī
plkst.13.00 notiks Budžeta komisijas sēde.

Zināšanai!

Jēkabpils novadā šonedēļ turpināsies izbraukuma vakcinācija- 8.decembrī –Jēkabpils pilsētā un 10.decembrī Kalna pagastā, Aknīstē, Gārsenē un Asarē.

!! Par konkrētām vietām un norises laiku lūgums sekot līdzi informācijai pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

 

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību nodaļa